Netnation Europe

Goede support maakt het verschil. Onze helpdesk staat paraat om uw problemen snel en professioneel op te lossen.

Kan ik mijn domeinnaam verhuizen naar Netnation.nl?

Terug naar de vragen voor het onderwerp Domein

Is uw vraag hiermee nog niet volledig beantwoord? Zoek dan op trefwoorden uit uw vraag. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze helpdesk.
Kan ik mijn domeinnaam verhuizen naar Netnation.nl?

Het is natuurlijk mogelijk uw domein van uw huidige provider naar Netnation.nl te verhuizen. Per Top Level Domain (domeinextensie) verschilt de verhuisprocedure. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende procedures, waar per extensie stap voor stap wordt uitgelegd wat u dient te doen om uw domeinnaam te verhuizen.

Voor elke verhuizing geldt dat u de eigenaar van het domein behoort te zijn. Dit betekent dat de domeinnaam officieel op uw eigen (bedrijfs)naam dient te staan. Per categorie staat aangegeven waar en hoe u dit kunt controleren.


U betaalt hiervoor - naast de registratiekosten - helemaal niets!

Waar moet ik nog meer op letten?

  • Zorg ervoor dat u, voordat u de website gaat verhuizen, een backup heeft gemaakt van alle gegevens, data en email van uw domeinnaam. Wanneer uw huidige provider de domeinnaam heeft afgesloten, kunt u namelijk niet meer bij uw gegevens en website.

  • Informeer bij uw huidige provider hoe u uw abonnement dient op te zeggen en meld dat de domeinnaam wordt verhuisd.

Vraag & antwoord

Vind hier het antwoord op uw vraag. De meest voorkomende vragen staan per onderwerp gesorteerd. Natuurlijk kunt u ook op trefwoord zoeken.


Contact

Netnation
Dopheide 8a
9202 PB Drachten
t: 010 - 477 65 15
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 16:30 uur.


Helpdesk-onderwerpen