Netnation Europe

Goede support maakt het verschil. Onze helpdesk staat paraat om uw problemen snel en professioneel op te lossen.

Wat houdt een host in?

Terug naar de vragen voor het onderwerp Woordenboek

Is uw vraag hiermee nog niet volledig beantwoord? Zoek dan op trefwoorden uit uw vraag. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze helpdesk.
Wat houdt een host in?

Een webhost of hosting provider is een aanbieder van schijfruimte (web space), diensten en onderhoud van bestanden voor websites van particulieren of bedrijven, die zelf geen webserver bezitten. Deze diensten worden vaak aangeboden in combinatie met een domeinnaam zodat de dienst makkelijk te benaderen is.

Hosting providers plaatsen hun servers vaak in daarvoor speciaal ingerichte server ruimtes. Deze zijn geheel geconditioneerd voor optimale prestaties en staan in verbinding met zeer snelle verbindingen met het Internet.

Een host dient ervoor te zorgen dat uw site altijd online is en dat een server niet te zwaar belast wordt zodat de site snel laadt. Tevens kan een host bepaalde extra hosting diensten aanbieden zoals database ondersteuning.

Het kiezen van de juiste host doet u op basis van prijs, snelheid, betrouwbaarheid en specificaties van de faciliteiten.

Vraag & antwoord

Vind hier het antwoord op uw vraag. De meest voorkomende vragen staan per onderwerp gesorteerd. Natuurlijk kunt u ook op trefwoord zoeken.


Contact

Netnation
Dopheide 8a
9202 PB Drachten
t: 010 - 477 65 15
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 16:30 uur.


Helpdesk-onderwerpen