Netnation Europe

Goede support maakt het verschil. Onze helpdesk staat paraat om uw problemen snel en professioneel op te lossen.

Wat betekent hosting?

Terug naar de vragen voor het onderwerp Woordenboek

Is uw vraag hiermee nog niet volledig beantwoord? Zoek dan op trefwoorden uit uw vraag. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze helpdesk.
Wat betekent hosting?

Hosting betekent het aanbieden van serverruimte voor het opslaan van informatie, afbeeldingen en andere inhoud die in verbinding staat met het Internet. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, worden deze opgeslagen bij een zogenaamd hosting provider of een webhost. Naast webruimte biedt een hosting provider vaak ook e-mail diensten en script ondersteuning.

Hosting wordt meestal in combinatie met mail en domeinnaamregistratie geleverd. Hoe de webruimte bereikbaar is vanaf het internet kan verschillend worden ingesteld, maar meestal gebeurt dit via het intikken van een domeinnaam in een internet browser.

De kwaliteit van hosting hangt af van de betrouwbaarheid van het netwerk en de servers, de veiligheid van uw gegevens en de snelheid van de verbinding. Wij durven op al deze punten te beweren dat wij zeer goede hosting diensten leveren.

Vraag & antwoord

Vind hier het antwoord op uw vraag. De meest voorkomende vragen staan per onderwerp gesorteerd. Natuurlijk kunt u ook op trefwoord zoeken.


Contact

Netnation
Dopheide 8a
9202 PB Drachten
t: 010 - 477 65 15
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 16:30 uur.


Helpdesk-onderwerpen