Netnation Europe

Goede support maakt het verschil. Onze helpdesk staat paraat om uw problemen snel en professioneel op te lossen.

Hoe doe ik een whois domeinnaam lookup?

Terug naar de vragen voor het onderwerp Domein

Is uw vraag hiermee nog niet volledig beantwoord? Zoek dan op trefwoorden uit uw vraag. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze helpdesk.
Hoe doe ik een whois domeinnaam lookup?

Met een zogenaamde whois domeinnaam lookup kijkt u in alle lijsten met geregistreerde domeinnamen van alle providers. Indien u via ons systeem controleert of uw gewenste domeinnaam nog vrij is, kunnen wij u niet garanderen dat deze op dat moment niet al door iemand anders in aanvraag is. De kans is natuurlijk groot dat wanneer u direct de domeinnaam aanvraagt u deze ook krijgt toegewezen.

Kijk op Whois lookup om te kijken of uw domeinnaam nog vrij is. U vult de domeinnaam in zonder extensie en selecteert de extensie met de vakjes eronder.

U kunt bij ons controleren op alle extensies die wij aanbieden. Wanneer ons systeem aangeeft dat een domeinnaam vrij is kunt u deze direct registreren. U kunt deze controle tevens in onze bestelprocedure uitvoeren.

Vraag & antwoord

Vind hier het antwoord op uw vraag. De meest voorkomende vragen staan per onderwerp gesorteerd. Natuurlijk kunt u ook op trefwoord zoeken.


Contact

Netnation
Dopheide 8a
9202 PB Drachten
t: 010 - 477 65 15
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 16:30 uur.


Helpdesk-onderwerpen