Netnation Europe

Netnation biedt betrouwbare, betaalbare webhosting en domeinregistratie.
Voor elk budget, voor elk doel.

Nieuws

Hosting Concepts winnaar ISP Kartcompetitie

Zaterdag 14 april vond op het kartcomplex van Coronel Kartracing in Huizen de vijfde ISP Kartcompetitie plaats. Deze is gewonnen door Hosting Concepts.

Het 5 man sterke team van Hosting Concepts reed ook mee in de ISP kartcompetitie. Onze mensen hebben zich kranig geweerd. En met succes! Medewerker Chris Lauffer bemachtigde de eerste plaats in zowel de kartwedstrijd als in de simulatiewedstrijd! Dit is de eerste keer dat Hosting Concepts heeft meegedaan en dan met een glorieuze overwinning het strijdtoneel verlaten is een prestatie van formaat.

De Dataman ISP Kartcompetitie is een jaarlijks terugkerend evenement voor de Internet Service Provider branche. Tijdens dit evenement gaan collega's van verschillende Internet Service Providers en toeleveranciers met elkaar de strijd aan gaan op de kartbaan.

Het is een initiatief dat door de gezamenlijke interesse van een aantal collega's van BIT en ISP Services in 2002 van start is gegaan. Inmiddels 5 jaar later is dit evenement uitgegroeid tot een volwaardige competitie, dit jaar met bijna 1000 deelnemers verdeeld over verschillende activiteiten. De meest prominente rol is weggelegd voor de kartrace. Alle deelnemers aan de kartrace rijden minimaal twee heats en aan het eind van de dag strijden de besten van hen in de finale om de beker, prijzen en eeuwige roem.

Hosting Concepts wil de organisatie van de Dataman ISP Kartcompetitie hartelijk danken voor het mogelijk maken van deze geslaagde dag. Wij kijken er naar uit om volgend jaar onze titel te verdedigen.

Nieuws