Netnation Europe

Netnation biedt betrouwbare, betaalbare webhosting en domeinregistratie.
Voor elk budget, voor elk doel.

Nieuws

Netnation snelstgroeiende webhoster in Nederland volgens Deloitte Fast 50

Rotterdam, 29 september 2006 – Gisteren maakte Accountantskantoor Deloitte, initiatiefnemer van de prestigieuze Deloitte Technology Fast 50 verkiezing, bekend dat Hosting Concepts, nog onder de oude naam Netnation Europe, de 8e plaats heeft bereikt in de Deloitte Technology Fast 50 verkiezing. Hiermee is Hosting Concepts het snelstgroeiende hostingbedrijf volgende de Deloitte Fast 50. Deze verkiezing draait om de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland.

Vanaf 1997 richt Netnation Europe zich erop de gehele markt hostingoplossingen te bieden met op de doelgroep toegespitste hostingconcepten. Netnation is inmiddels ondergebracht - evenals de andere concepten - in een nieuwe organisatie: Hosting Concepts.

Hosting Concepts kenmerkt zich door een conceptmatige en merkgerichte aanpak. Ze is voor elke doelgroep in staat van een virtueel product tot iets tastbaars te maken. En met het nodige effect: de organisatie heeft een extreme groei doorgemaakt. Vandaag de dag heeft het bedrijf 40 werknemers in dienst en dat aantal groeit gestaag. De afgelopen vijf jaar heeft Hosting Concepts een groei van 1800% gerealiseerd.

De hostingconcepten
De concepten achter Hosting Concepts zijn:

  • Netnation focust zich op het MKB en biedt shared hosting, domeinregistratie, co-locatie en dedicated servers aan. Het MKB verwacht hoge kwaliteit, service en klantgerichtheid.
  • Flexservers richt zich specifiek op de internationale (dedicated) server markt. Dit concept heeft een groothandelsfunctie. Met haar scherpe prijzen maakt Flexservers dedicated webservers voor veel partijen bereikbaar.
  • Openprovider is een door Netnation Europe zelf ontwikkeld geautomatiseerd domeinregistratiesysteem, dat het voor IT-bedrijven, webdesignbureaus, Internet Service Providers eenvoudig maakt om op een professionele manier grote aantallen domeinnamen met verschillende extensies te registreren en beheren.
  • Watsnel.nl en Doemee.be zijn hostingconcepten voor de opkomende consumentenmarkt en kleine zelfstandigen die op zoek zijn naar eenvoudige en ‘lowbudget’ totaaloplossingen. Watsnel.nl richt zich op de Nederlandse markt en Doemee.be op de Belgische.

Met deze variëteit aan hostingconcepten is Hosting Concepts voor zowel de consumentenmarkt, het MKB, en multinationals een bepalende speler in de (inter)nationale markt.

Kwaliteitsbeleid
Naast het leveren van een hoogwaardig netwerk en de meest up-to-date websoftware is het onderscheidende vermogen van Hosting Concepts het adequaat service verlenen aan haar klanten. Het door de jaren heen ontwikkelde ruime aanbod van webhosting diensten zorgt ervoor dat Hosting Concepts op ieder moment aan de verschillende wensen van de diverse doelgroepen kan voldoen. Uitgangspunt is, blijven investeren in progressieve ontwikkelingen die de diensten en servicegraad optimaliseren.

Feiten & cijfers
Hosting Concepts heeft de afgelopen drie jaar, nog onder de oude naam Netnation Europe, deelgenomen aan de Deloitte Fast 50 en is over de afgelopen vijf jaar fors gegroeid:

  • In 2004 had Hosting Concepts de 24e positie met een groei van 288%
  • In 2005 had Hosting Concepts de 19e positie met een groei van 675%
  • In 2006 had Hosting Concepts de 8e positie met een groei van 1800%

Nieuws