Netnation Europe

Bij Netnation bent u verzekerd van betrouwbare en kwalitatieve webhosting.
Kies hier het hostingpakket dat bij u past.

Netnation webhosting-pakketten

Een goed hostingpakket sluit naadloos aan bij uw wensen en budget. Netnation biedt u de keuze uit de volgende goede hostingpakketten:

Domain Xtra € 2,92 per maand

Het Domain Xtra-pakket is een volwaardige webhostingpakket met alle benodigde specificaties voor de startende webhoster. Bovendien is dit pakket zeer aantrekkelijk geprijsd.

Biznizz Lite€ 6,95 per maand

Uw privé-website met vakantiefoto's en een blog; een website voor uw vereniging met video en geluid; een fraaie bedrijfspresentatie in Flash: met het Bizznizz Lite hostingpakket kunt alle kanten op – zonder teveel te betalen.

Biznizz Go€ 9,95 per maand

Dit hostingpakket is speciaal voor de veeleisende gebruiker ingericht. Het Bizznizz Go hostingpakket biedt veel schijfruimte en dataverkeer, en standaard vijf databases. Zeer geschikt voor een forum, webwinkel en online catalogus.

Biznizz Pro€ 14,95 per maand

Ons Biznizz Pro hostingpakket een uitstekende keuze voor bedrijfsmatige hosting: veel schijfruimte en vrijwel onbeperkt dataverkeer, een ruime voorraad e-mailboxen en standaard meerdere MySQL-databases. Uiteraard zijn alle specificaties naar eigen wens aan te passen.

Reseller worden

Erkende resellers van Netnation ontvangen direct voordeel tot 30%.
Kijk hier voor uw korting.